Een pand gaat pas leven als er een naam op staat. Dit in de vorm van een bord, letters of een groot in een frame gespannen, full colour doek. Een bord kan je aanlichten door spots of van binnen uit d.m.v. een lichtbak.
Wil je alleen de letters hebben dan gebruik je uitgefreesde letters of als het meer body moet hebben, doosletters. In de (doos)letters plaatsen we licht. pl / tl lampen of neon verlichting. Neon is kostbaar, maar wel zeer effectief in zichtbaarheid en onderhoud!

Evers Reclame geeft advies m.b.t. de plaats van de reclame en afmetingen (i.v.m. de zichtbaarheid op grote afstand). Er zijn helaas te veel reclames waar de grootte verkeerd gekozen is. Laat u informeren over de mogelijkheden.
Als u aan de snelweg gevestigd bent of aan een druk kruispunt, onderschat u dan niet hoeveel mensen u pand ’s nachts kunnen zien! En zullen mensen spontaan reageren: Ik wist nooit dat jullie “Daar” gevestigd waren!

Lichtreclame
Lichtreclame betekend 24 uur per dag uitstraling bieden! Uw bedrijfspand is het aanzicht van uw bedrijf, daarbij zorgt u voor een duidelijk herkenbare en bijzondere uitstraling, overdag en ’s nachts.

Wij helpen u daarbij. Met een zeer brede keus aan licht- en gevelreclame. Van onverlichte en verlichte aluminium doosletters tot complete lichtbakken, in elke vorm en afmeting.
Lichtreclames boven een bepaalde afmeting worden voorzien van speciaal lichtreclamedoek, het voordeel hiervan is dat het naadloos, storm- en vandalismebestendig is.

Lichtreclames kunnen op diverse manieren gemonteerd worden, bijvoorbeeld tegen gevels of op het dak, hierbij wordt het geheel staande gehouden door een berekende stalen constructie.

Wij denken graag constructief mee over de vele technische mogelijkheden, de benodigde vergunningen en de keuze van materialen.