Raam Blindering 
Ruiten blinderen is het beplakken van ruiten met speciale folie. Deze folie bevat een tint, waardoor de ruit donkerder wordt. Ramen blinderen wordt vaak gedaan omdat het bijvoorbeeld mooi is, de warmte te weren of omdat er om bepaalde redenen niet bij bedrijven naar binnen mag worden gekeken.

Met blinderingsfolie heb je hetzelfde effect als je bij hinderlijk schittering een zonnebril opzet. De zonnestralen worden weggenomen of verminderd, waardoor dit rustiger voor de ogen is en een aangename werksfeer creëert . Doordat 70% van de zonnewarmte kan worden geweerd, blijft het bij warm weer toch aangenaam  in de ruimte.

Raam Decoratie
• Particulieren:
Zoekt u een decoratieve vervanging van uw gordijnen, overleg dan eens de mogelijkheden van Glas-Erts folie. Het geeft een gezellige sfeer in uw woning. Alle motieven kunnen naar wens gemaakt worden. Van een sierlijk motief tot uw favoriete stripfiguur. Bijvoorbeeld op een kinderkamer het motief van het behang terug te laten komen in uw ruit. Of een logo van uw favoriete automerk of voetbalclub. De mogelijkheden zijn eindeloos.

• Bedrijven:
Door een juiste gebruik van materiaal en een creatief ontwerp, bedrijf of praktijk ruimte een eigentijdse uitstraling krijgt. Hebt u een winkel, café restaurant of gewoon een kaal raam in uw bedrijfspand?

Dan is een belettering de manier uw bedrijf op te laten vallen. Uw naam, logo of openingstijden kunnen snel en eenvoudig op een ruit bevestigd worden. Alle kleuren en maten zijn mogelijk.