Spandoeken 
Spandoeken worden gemaakt van een kunststof doek of een gemaasd nylondoek, voorzien van ringen en desgewenst nylon touw.
De formaten zijn geheel naar wens, en de mogelijkheden eindeloos!

De twee soorten 
Kunststof spandoeken zijn gemaakt van een geweven stof, met aan beide zijden een laag flexibele kunststof. Een ‘zusje’ van dit materiaal wordt ook gebruikt in de zonwering en als zeildoeken voor vrachtwagens. Het is een dicht en sterk materiaal.
Het gemaasde nylon doek is speciaal ontwikkeld voor gebruik op grote hoogtes, bouwsteigers of plaatsen waar wind vrij spel heeft. Dit doek kan uitstekend worden gebruikt voor projectreclame, zoals bij nieuwbouw of natuurbouw.

De wijze van belettering is afhankelijk van het materiaal en het gebruik van de spandoek.

In de praktijk worden beide soorten spandoeken gebruikt voor:
• wedstrijden (sponsoring)
• openingen (tijdelijke belettering)
• evenementen (permanente belettering of wisselende tekst)
• steigers (permanente belettering)
• projectborden (nieuwbouw-, natuurbouw projecten.

Vlaggen 
Met een bedrijfsvlag, fier wapperend in de wind, geeft u een opvallend visitekaartjes af. Op afstand herkenbaar met uw logo, dat spreekt!

Wij leveren vlaggen in kleine én grote oplagen. Door het toepassen van een digitaal vlaggen-druksysteem is het mogelijk om ook kleine oplagen vlaggen aantrekkelijk geprijsd te leveren.

Het ontwerp kan door ons worden gemaakt, vanzelfsprekend passend binnen uw huisstijl. De vlaggen zijn van hoge kwaliteit en kunnen worden bedrukt in één kleur, maar ook in full-colour.